IMG-2499.jpg

hinnasto ja varaus

valitse varauksen kesto

Valitse ensin halutuu varauksen kesto. Sitten siirryt varauskalenteriin, jolloin pääset valitsemaan ajankohdan. Maksun voi hoitaa yleisimmillä luottokorteilla, PayPalilla tai laskulla.

Varaukset on tehtävä vähintään vuorokausi ennen varauksen alkua.

Kun olet tehnyt varauksen, niin sähköpostiisi tulee viesti, jossa on tarvittavat ohjeet ja säännöt.

Hintaan kuuluu koko lautan käyttö. Hinta sisältää alv. 10%.

 

Lautta pysyy satamassa vuokrauksen ajan. Lautalla oleminen on omalla vastuulla, eikä Porin Saunalautta ole velvollinen korvaamaan aiheutuneita henkilövahinkoja tai saunalautalle jääneitä tavaroita.

 

Hinnasto ja aukiolo muuttuu kelien mukaan koska tahansa. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Ennakkoon maksetut vuokraukset pitävät hintansa muutoksista huolimatta.

PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Varauksen voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkua ja varauksen hinta palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen alle 7 vuorokautta ennen varauksen alkua, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

Y-tunnus 2943206-9