saunalautta_mainos_bg.png

tandemhyppy

+

saunalautta

Skydive Pori ja Porin Saunalautta laittoivat hynttyyt yhteen ja loivat huikean tarjouksen esimerkiksi polttareihin tai synttärisankarille lahjaksi! Tandem hyppy kirjurinluotoon ja sen jälkeen 4 tuntia saunalautalla takaavat päivän, jota muistelet vanhoille päiville saakka!

Tarjoushinta on 699€! 

Tandemhypyllä hyppymestari ja oppilas hyppäävät samoilla valjailla siten, että oppilas on alapuolella. Hyppymestari huolehtii hypyn turvallisesta kulusta, joten sinun ei tarvitse kuin nauttia vapaasta pudotuksesta.

Koulutus kestää noin puoli tuntia ja sen aikana käydään läpi hypyn eri vaiheet. Tämän jälkeen noustaan lentokoneella hyppykorkeuteen, jopa 4000 metriin. Sieltä vapaapudotus kestää noin 40 sekuntia, jonka jälkeen hyppymestari avaa varjon 1500m korkeudessa. Varjon varassa lennetään maahan noin 5 minuuttia.

Tandemexit-Matti_Salminen.jpg

Laskuvarjourheilu antaa mahdollisuuden kokea lentämisen ilman apuvälineitä.

Vapaapudotuksessa liikutaan kolmiulotteisesti oman kehon asentoa muuttamalla. Putoamisen tunnetta ei ole, sillä etäisyys maahan on niin suuri. Laskuvarjourheilija tunteekin lentävänsä suhteessa muihin hypyllä mukana oleviin hyppääjiin.

Vapaapudotuksessa piileekin lajin viehätys. Monille hyppääjille laskuvarjo on vain laite, joka mahdollistaa seuraavankin hypyn.

Varaukset: 0456096200 tai porinsaunalautta@gmail.com

SP-image-on-transparent-BG_scaled_200x.p