porinsaunalautta@gmail.com | 045 6096200

 

Eteläranta 8, Pori

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Hinnasto

Pe-La: 2 tuntia 180€ 

Su-To: 2 tuntia 130€ 

Lisätunnit: 70€/h

Pyyhkeet koko porukalle: 25€

 

Hintaan kuuluu koko lautan käyttö, sauna lämmitettynä ja grilli+kaasut. Lautta pysyy satamassa vuokrauksen ajan. Hinta sisältää alv. 24%.

Varauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli peruutus tehdään 6-3 vrk ennen varauksen alkua, veloitamme 50 % tilauksen hinnasta. Alle 3 vrk ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme koko tilauksen. Voit maksaa varauksen suoraan verkkokauapassa tai varauksen saatuamme lähetämme laskun ja se erääntyy 7 vrk ennen varauksen alkua.

 

Tilaa herkullisia hampurilaisia saunalautalle Blind Burgerista. Ruoka ja juoma toimitetaan lautalle, joten sinun tarvitsee vain nauttia! Ilmoita haluamanne ruoat ja juomat varauksen yhteydessä tai lähetä viestiä porinsaunalautta@gmail.com.

TARJOUS! 18.8.2019 asti hampurilaisen tilanneelle ranskalaiset kaupan päälle!

Blind Burger on Porin keskustassa sijaitseva hampurilaisravintola, joka tarjoaa raikkaita ja astetta laadukkaampia hampurilaisia käsin tehtynä. Missiomme on valmistaa kaikki ruokatuotteemme tuoreista ja terveellisistä raaka-aineista.

Listaltamme löydät purilaisten lisäksi myös rapeita, lisäaineettomia ranskalaisia, bataattiranskalaisia tai shakea sekä laajan valikoiman raikkaita virvoitusjuomia, oluita ja siidereitä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Isolinnankatu 20 A, Pori

044-9807508

blindburger@gmail.com